loader

Emma Brendeke

Emma Brendeke

Hey, let’s meet!

Ik ben Emma, gediplomeerd interieurontwerper met al van jongs af aan een grote passie voor interieur. Ik zal je eerst eens iets meer vertellen over mijn werkwijze en motto:

Van een leeg canvas of een rommelig interieur, naar rust, eenheid en een prachtig modern interieur volledig afgestemd op jouw wensen. Dat is mijn motto! Ik ontwerp het liefst moderne interieurs, denk hierbij aan een wat tijdlozer geheel met het gebruik van neutrale kleuren en materialen. Maar ook de uitdaging om een interieur te ontwerpen in een geheel andere stijl ga ik zeker niet uit de weg!

Ik ga graag met en voor jou aan de slag, om een interieur te ontwerpen waar jij je helemaal in thuis voelt. Want we willen allemaal een huis dat aanvoelt als thuis. Een huis waarin je tot rust kunt komen, waar het interieur helemaal ‘jou’ is en je je nergens aan hoeft te ergeren. Dat vind ik dan ook het leukste aan mijn werk: jou zo goed mogelijk zien te helpen, en een interieur creëren die perfect bij jou en jouw (levens-) stijl aansluit. Dat is iedere keer weer een feestje om te mogen doen! Dus, spreek ik je snel?

 • Functie: Interieur stylist
 • Specialiteit: Interieuradvies en 3D renders
 • Werktijd videoconsult:

  Woensdag Van:10:00 Tot:13:00

  Vrijdag Van:10:00 Tot:13:00

 • Talen: NL, EN
 • Omgeving:Oene
 • E-mail:emma@hellostylist.nl
 • km vergoeding:
 • consult prijs:
Maak persoonlijke afspraak

Workshops

Diensten online

Diensten op locatie

'Brainstorm sessie'

€180.00

Maak van jouw huis een thuis met de hulp van een professionele stylist!

Loop je vast bij het (her)inrichten van een ruimte in je huis? Of wil je gewoon wat tips en adviezen?

Onze stylist staat voor je klaar om samen met jou de perfecte indeling te creëren voor jouw nieuwbouwwoning.

Met deze persoonlijke dienst krijg je alle hulp die je nodig hebt bij de verlichting, indeling, raam- en muurbekleding, stylingadvies, kleur- en materiaalkeuze en zelfs shoppingtips.

Jouw stylist komt bij je thuis en zal gedurende 2 uur alle tijd voor je hebben om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevol advies. Bereid je voor door al je vragen en beeldmateriaal vooraf klaar te hebben, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de tijd.

Na afloop ontvang je een korte samenvatting per mail met daarin alle gegeven adviezen, zodat je het rustig nog eens na kunt kijken. Boek nu en maak van jouw huis een droomhuis!

Zie je bij het boeken dat jouw stylist niet beschikbaar is op de datum die jij voor ogen had? Stuur dan vóór het boeken een mailtje ((voornaam stylist)@hellostylist.nl) naar jouw stylist om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

*Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Book Nu

#instagram

Update cookies preferences